Wat moet een beginner schilderen?

Vruchten zijn geweldige startpunten voor beginnende kunstenaars. Theekopjes zijn een geweldige les in symmetrie en perspectief.

Wat moet een beginner schilderen?

Vruchten zijn geweldige startpunten voor beginnende kunstenaars. Theekopjes zijn een geweldige les in symmetrie en perspectief. Hier is een verzameling van 40 eenvoudige dingen om te schilderen, voor iedereen die inspiratie zoekt over wat hij vervolgens gaat schilderen. Creëer een kleurverloop met paars aan de bovenkant van je schilderij en roze aan de onderkant.

Schilder vervolgens wolken, de maan en sterren met wit. Hier is een eenvoudig schilderij van een walvisstaart. Als je eerst wilt leren hoe je bergen tekent, vind je een stapsgewijze handleiding in mijn blogpost hier. Wolken lijken misschien moeilijk te schilderen, maar ze zijn een geweldige manier voor beginnende kunstenaars om te oefenen met het creëren van licht en schaduwen in hun kunst.

Kijk naar wolken buiten of naar foto's op het web en schilder ze, experimenteer met verschillende kleuren en waarden voor verschillende effecten en stijlen. Ik vond het leuk om gewoon met verschillende kleuren te spelen om deze kleine vlinders te maken. Schilder een kleurrijk bloemenveld en een zwervende wolk in de lucht. Begin met het creëren van een paars en roze kleurverloop op de achtergrond.

Gebruik zwart om de straatlantaarn te schilderen en geel om het licht te schilderen. Ik heb gespeeld met het gebruik van donkerblauw, paars en wit om de nachtelijke hemel in dit schilderij te creëren. Ik heb ook witte verf op het penseel aangebracht om de sterren te maken. Een eenvoudig schilderij met alleen lichtblauw en wit om vogels in de lucht te creëren.

Voor dit schilderij wilde ik spelen met het kleurverloop van roze en blauw. Daarna heb ik de wolken geverfd en met een inktpen de hoogspanningsleidingen gemaakt. Het helpt om eerst een potloodschets te maken van de hoogspanningslijnen. Probeer boomtoppen en wolken te schilderen die boven je hoofd zweven.

Begin met het schilderen van de roze lucht. Veeg er vervolgens wat witte verf op voor de sterren. Schilder de wolken ernaast en de berg. Hoe maak je wolken door 31 hoogspanningslijnen te schilderen? Er is hier niet één goed antwoord, maar als je net begint met schilderen, raad ik je aan om te beginnen met acryl- of olieverf.

Maar begin gerust met aquarellen als je klaar bent voor de uitdaging. Daarom is het kopen van een acrylverfset misschien een goede aankoop voor beginners, aangezien je je verfcollectie helemaal opnieuw begint. Ashely van Lil Blue Boo bedacht een eenvoudige manier voor beginners om dit project op te splitsen in secties. Beginners beginnen meestal met acrylverf en gaan dan over op olieverf en aquarellen als ze eenmaal de basisprincipes van het schilderen hebben geleerd.

Hoewel aquarellen vaak als het moeilijkste medium voor beginners worden beschouwd, kan de beloning groot zijn als je eenmaal de technieken onder de knie hebt. Als je een absolute beginner bent die net begint met acryl, bekijk dan zeker de lijst met artiestenbenodigdheden voor acryl hieronder. Als je een absolute beginner bent, is het misschien de moeite waard om te beginnen met een beginnerskit die de meeste basisbenodigdheden bevat die je nodig hebt. Of je nu een beginnende kunstenaar bent die op zoek is naar manieren om je schildervaardigheden te oefenen of een ervaren kunstenaar die inspiratie zoekt bij andere kunstenaars, ik hoop dat deze schilderijen iets leuks en moois aan je dag kunnen toevoegen.

Leave Reply

All fileds with * are required