Moet u oude verf verwijderen voordat u opnieuw schildert?

Sommige mensen kiezen ervoor om deze belangrijke stap over te slaan, maar ze missen enkele voordelen van het strippen van verf. Zowel huiseigenaren als bedrijven hebben situaties waarin ze moeten overschilderen en het verwijderen van oude verf geeft je een nieuwe start en een zelfs nieuwe verflaag.

Moet u oude verf verwijderen voordat u opnieuw schildert?

Sommige mensen kiezen ervoor om deze belangrijke stap over te slaan, maar ze missen enkele voordelen van het strippen van verf. Zowel huiseigenaren als bedrijven hebben situaties waarin ze moeten overschilderen en het verwijderen van oude verf geeft je een nieuwe start en een zelfs nieuwe verflaag. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe lang het duurt om af te schrapen, omdat dit proces voorkomt dat de nieuwe verf loslaat. Hier zijn een paar tips van de huisschilders van Bronte om je muren klaar te maken voordat je ze schildert met een nieuwe verflaag — Bereid de kamer voor De basisstap om je muren de beste uitstraling te geven, is door het oppervlak goed voor te bereiden.

Als de verf op uw huis echter zo dik is dat de definitie van dakspanen, sierprofielen en decoratief houtsnijwerk verloren is gegaan of als u de houtnerf wilt onthullen die de verf verbergt, dan is op zijn minst een zekere mate van verfstrippen op zijn plaats. U moet dit allemaal als belangrijke rode vlaggen beschouwen en u moet oude verf verwijderen voordat u opnieuw schildert. Als er verf op je muren zit die afbladdert, zorg er dan voor dat je deze eraf schraapt en eventuele schilferende stukken verwijdert. Daarom kan het gebruik van een primer kosteneffectiever zijn, omdat de muur onmiddellijk kan worden geverfd met de licht getinte verf.

Een enkele laag verf in dezelfde tint en glans kan voldoende zijn als u de kleur niet verandert en de huidige verf in goede staat is. Als u niet zeker weet hoe u de verf moet verwijderen of opnieuw moet schilderen, neem dan contact op met experts voor professionele hulp. Als de bestaande verf in goede staat is, met kleine vlekjes, vlekken en beschadigingen, en er is niet veel verschil tussen het type en de kleur van de nieuwe en oude verf, dan kun je muren opnieuw schilderen zonder alle verf te verwijderen. Afhankelijk van de originele verf moet u mogelijk oude verf van uw muren verwijderen voordat u ze opnieuw schildert, omdat het niet voorbereiden van de muur op nieuwe verf van invloed kan zijn op de duurzaamheid van de nieuwe verf.

We nemen de procedure echter graag door als u wilt dat bepaalde delen van de structuur volledig worden ontdaan van eventuele oude verf (zoals entrees of voordeuren). Het verwijderen van een oude coating is ook nodig als de oude verf aanzienlijk is gebarsten, gepeld, schilferd, gekalkt of blaren heeft opgelopen en andere lakdefecten heeft ontwikkeld, zoals bitterheid, verzeping en algen- of schimmelgroei. Als beide bijvoorbeeld op waterbasis of op oliebasis zijn, hoef je alleen maar de gewenste kleur te kiezen en te beginnen met schilderen. Het opnieuw schilderen van muren die vele jaren geleden zijn geverfd, ziet er misschien niet egaal en aantrekkelijk uit, wat leidt tot verspilling van tijd, geld, moeite en middelen.

Leave Reply

All fileds with * are required