Is doe-het-zelf schilderen goedkoper?

Wanneer je offertes hebt verzameld van professionele schildersbedrijven, kan het zijn dat het project minder kost als je het zelf doet. Buitenverf kost meer omdat het weerbestendig, schimmelbestendig of waterbestendig is vanwege de constante blootstelling aan de elementen.

Is doe-het-zelf schilderen goedkoper?

Wanneer je offertes hebt verzameld van professionele schildersbedrijven, kan het zijn dat het project minder kost als je het zelf doet. Buitenverf kost meer omdat het weerbestendig, schimmelbestendig of waterbestendig is vanwege de constante blootstelling aan de elementen. En voor je het weet heb je bijna dezelfde prijs als wat je zou hebben uitgegeven om een schildersbedrijf in te huren. Een hoogwaardige verfbeurt door een ervaren vakman kan u veel meer kosten dan wanneer u zelf het interieur van uw huis zou schilderen.

Als u wacht tot er zichtbare gebruikssporen verschijnen op de buiten- of binnenmuren van uw huis, kan dit betekenen dat u naast schilderen ook meer tijd en geld besteedt aan reparatie- en voorbereidingswerkzaamheden. Berger Paints India, met hoofdkantoor in Kolkata, heeft zich gevestigd als een toonaangevend verfbedrijf in India. Zelf schilderen zal zeker goedkoper zijn, omdat u geld bespaart omdat u geen professional hoeft in te huren. Hij legt uit dat nieuwe verf zonder de juiste voorbereiding gewoon bovenop de oude laag blijft zitten: schuren en primen zorgen ervoor dat de verf zich aan kan hechten.

Als u op zoek bent naar het beste schildersbedrijf dat het harde werk aan professionals overlaat, tegen een redelijke prijs, overweeg dan Berger Express Painting Service. Maar als u de buitenkant van een huis met twee verdiepingen wilt schilderen, is een professionele schilder veel beter uitgerust om de klus te klaren. Het testen van monsters kan u op de lange termijn tijd en geld besparen, omdat u niet het hele schilderproces hoeft te herhalen als u merkt dat een kleur niet bij uw huis past. Als u overstapt van behang naar een nieuwe verflaag, kunt u ook overwegen om een stoomboot te huren of erin te investeren om het verwijderingsproces van behang te versnellen.

Maar weet dat u extra betaalt als u van gedachten verandert over een kleur nadat de decoratie al is geverfd of als u nog andere taken aan het project toevoegt. Verwacht bijvoorbeeld dat de prijs voor het schilderen van een kamer stijgt als u ook de bekleding, plafonds en muren wilt opfrissen, aangezien dit arbeidsintensief is en meer materiaal vereist. Je hebt misschien niet zoveel geluk, maar er zijn goede redenen waarom veel huiseigenaren hun schilderij in eigen beheer houden.

Leave Reply

All fileds with * are required