Bespaart zelf schilderen geld?

Een van de gemakkelijkste manieren om geld te besparen bij het opnieuw inrichten, is door zelf een kamer te schilderen. Wanneer u verf koopt voor uw doe-het-zelf-schilderproject, kunt u geld besparen door niet te veel verf te kopen.

Bespaart zelf schilderen geld?

Een van de gemakkelijkste manieren om geld te besparen bij het opnieuw inrichten, is door zelf een kamer te schilderen. Wanneer u verf koopt voor uw doe-het-zelf-schilderproject, kunt u geld besparen door niet te veel verf te kopen. Gebruik onze verfcalculator hieronder om ervoor te zorgen dat je niet te veel of te weinig verf koopt. Het is prima om wat verf over te houden om bij te werken of ervoor te zorgen dat je je muren volledig bedekt, maar je kunt gemakkelijk een paar liter extra krijgen als je niet berekent wat je nodig hebt.

De verfcalculator kan je laten zien hoe je het overschilderbare oppervlak moet meten en je een goed idee geven van wat je moet kopen. Zorg ervoor dat je rekening houdt met het aantal lagen dat je nodig hebt om je muren te bedekken, vooral als je een verf+primerproduct gebruikt. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste verfkleur, zijn er verschillende uitstekende verfkleurapps beschikbaar die je ideeën voor verfkleuren voor je huis kunnen evenaren of ontdekken. Als lenen geen optie is, verkopen bedrijven zoals Backdrop en Clare schildersets die rechtstreeks naar je deur kunnen worden verzonden.

Vaak blijkt de kleur die je in een opwelling grijpt een perfecte keuze, maar je moet zeker eerst je verfkleuren op je muur proeven. Matte of platte verf is ideaal om oneffenheden in de muur te verzachten, maar het is geen goede keuze voor drukbezochte of vochtige plekken. Er is niets erger dan proberen verf bij te werken en geen idee te hebben welke kleur of afwerking je in een kamer hebt gebruikt. Verzamel alle benodigde schilderbenodigdheden, kies een tijdstip om te beginnen met schilderen en lees meer over de basisprincipes van schilderen, zoals hoe je een muur schildert en de details van de taak, zoals hoe je hoeken schildert.

Kwaliteitsverf gaat ook langer mee en borrelt niet zo snel en krijgt niet zo snel inkepingen als goedkope verf die waarschijnlijk slijt en er rommelig uitziet. Hoewel er geen twijfel bestaat over de tijd en moeite die het kost om muren te schilderen, is schilderen met een beperkt budget mogelijk en door het zelf te doen, kunt u uw reno-kosten drastisch verlagen. Meet de wandruimte die geverfd moet worden en gebruik een verfcalculator (zoals deze van Sherwin-Williams) om erachter te komen hoeveel liter verf er precies moet worden gekocht. Het vroege voorjaar is een favoriete tijd voor de verkoop van de verfindustrie, aangezien dit het populairste seizoen is voor woningverbeteringen.

Als je zelf het interieur van je huis schildert, bespaar je geld op arbeid, maar het ziet er misschien niet zo goed uit als een professionele verfbeurt. Als je vrienden kunt werven voor een schilderfeest, is het werk snel klaar als je het goed in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat het van muur tot muur uniform is.

Leave Reply

All fileds with * are required